Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ανανεώσαμε την ιστοσελίδα μας tsafal.gr στοχεύοντας στη διευκόλυνσή τους. Η πρόσβαση σε αυτήν δίνει τη δυνατότητα αναλυτικής ενημέρωσης για τα προϊόντα που διαθέτουμε.

Η εγγραφή σας  θα εξασφαλίσει δυνατότητα εισόδου με τον κωδικό σας και πλήρη πρόσβαση, ώστε να βλέπετε τις τιμές, διαμορφωμένες ειδικά για εσάς, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως διαθεσιμότητα, συσκευασίες, μεγέθη κλπ.

Πληροφορίες οι οποίες δεν μπορεί να είναι διαθέσιμες σε κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας, αφού δεν είναι δυνατόν οι τιμές χονδρικής να είναι ορατές στον καταναλωτή.

Θα εξασφαλισθεί περαιτέρω η επιπλέον ευκαιρία επικοινωνίας μέσω newsletters για κάθε πιθανή προσφορά μας.

Έχοντας συνδεθεί μπορείτε επίσης να ξεφυλλίσετε τους εικονογραφημένους καταλόγους μας με τιμές ή να τους κατεβάσετε σε μορφή pdf. Χωρίς σύνδεση οι τιμοκατάλογοι είναι επίσης διαθέσιμοι, αλλά δεν αναφέρονται σε αυτούς οι τιμές.

Επιπλέον η είσοδό σας με κωδικό, δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας μέσω του Β2Β eshop, ενός εύχρηστου εργαλείου παραγγελιοληψίας, ώστε να παραγγείλετε εύκολα, έχοντας ακριβή εικόνα των προϊόντων και χρησιμοποιώντας την πλήρη γκάμα δυνατοτήτων αναζήτησης και εύρεσης.

Τέλος είναι διαθέσιμα ειδικά εργαλεία, χρήσιμα για το δικό σας eshop, όπως xml & excel.

Ευχόμαστε ένα ευχάριστο, αποδοτικό και κερδοφόρο σερφάρισμα.

Κάθε σχολιασμός και παρατήρησή σας, συντελούν στη βελτίωσή μας και είναι ευπρόσδεκτος.