Η επερχόμενη σχολική περίοδος μπορεί να σας δώσει αυτό το καλοκαίρι δυνατότητα πωλήσεων και την αναγκαιότερη από ποτέ κερδοφορία.

Στη παρούσα συγκυρία η δουλειά μας γίνεται όλο και δυσκολότερη. Η αβεβαιότητα εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών οργανισμών λόγω της πανδημίας και οι πρωτοφανείς συνθήκες της λειτουργίας των επιχειρήσεων και των καταστημάτων, κληροδοτούν δυσχερείς καταστάσεις σε όλες τις βαθμίδες του εμπορίου.

Επιπροσθέτως οι συνεχείς αυξήσεις των πρώτων υλών και ο δεκαπλασιασμός των εξόδων μεταφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει επιδράσει δραστικά στο κόστος, δημιουργώντας την τάση συνεχών αυξήσεων των τιμών.

Πιστεύουμε όμως, πως απέναντι στις επιθέσεις των δυσμενών περιστάσεων οφείλουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να υπερβούμε τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τώρα που η προσδοκία για την απελευθέρωση από τη δίνη του κορωνοϊού είναι προ των πυλών, τι θα κάνουμε για την επαν-ενεργοποίησή μας;

Στην γραμμή εκκίνησης για τον νέο μας μαραθώνιο, αποφασίσαμε να πάμε κόντρα σε κάθε λογική και να διατηρήσουμε τις τιμές μας στα ίδια επίπεδα, απορροφώντας όλες τις δυσθεώρητες αυξήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Συνεχίζουμε τη συνεχή ποιοτική βελτίωση των προϊόντων μας, την ανανέωση σχεδίων και συσκευασιών.

Αποφασίσαμε να σας δώσουμε όπλα για τη δική σας μάχη.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να το κρατήσουμε για όσο το δυνατόν περισσότερο.